ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Heti kvíz (698)
Számoljunk eszprentéül! (108)
Érdekes, vicces, jó honlapok (718)
Feladványok (14975)
Vicces szövegek (3668)
ma történt (1596)
Jelszófejtés (3553)
Választás 2018 (382)
Tőlem Nektek (11288)
Találkozó (6858)
Foci (13)
Hónap feladványa (399)
Gratulációk (eredmények) (4560)
A hét kérdése (1283)
Segítséget kérek, köszönöm (2047)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Hipnózis
Varázsgömb
Agyscanner

 

6. kultúr-konvoj

 
    2005.08.17.  Darth Richious     
Újra augusztus, újra Parádé. Hatodik alkalommal kerül megrendezésre fővárosunkban a nyárzáró utcai karnevál, a Budapest Parádé. Augusztus 27.-én változatlan helyszínen, újra fergetes hangulattal vonul végig a mozgószínpados konvoj.

Hirdetés
Az indulás az Erzsébet tértől lesz, és az Andrássy úton haladva a Hősök tere és a Felvonulási tér lesz a végállomás. Este 10 órakor zárul az utcai esemény, és folytatódik a bulizás tovább, a hivatalos afterpartyn a Parádé Bónuszon, valamint a város számtalan szórakozóhelyén. A hivatalos afterparty idén is a népstadion kertben lesz. Az idei évben 38 kamion várja a bulizni vágyókat, és a zenei műfajok egész skálája képviselteti magát a Parádén. Több mint 600 000 főt várnak a szervezők az idei évben. Másodszorra is elmaradt a berlini Loveparade, ez Dr. Motte a Loveparade alapítója szerint ez azért történhetett meg, mert a támogatók, szponzorok kivonultak ebből az eseményből. A Budapest Parádé sokszínűsége, a változatossága elmaradhatatlanul népszerű a magyarok körében és nemzetközi szinten is megállja helyét. Bizonyítja a tény, hogy más nemzetek is képviseltetik magukat a Parádén. Idén először parádézhatunk a Ruszki Trak orosz kamionnál, újra eljönnek hozzánk Ausztria DJ-i a Hyperspace & Oe4.com kamionnal, és itt lesznek a Berlin Loveparade-n a Loveparade képviselői is.

2005-ben is 100 felett volt a jelentkezők száma, akik indítottak volna kamiont. A szervezők közülük viszont csak 38-at választottak ki, szemben a tavalyi 55-el. A részvevők többsége, mint minden évben elsősorban klubok, a média és más rendezvények követei közül kerültek ki. A fesztiválon az elmúlt évekhez híven idén is az elektronikus zenét képviselők lesznek nagyobb arányban.

Augusztus 27.-én a 38 kamionon sok hazai és világsztár lesz a DJ pult mögött. Németországból, Ausztriából, Svédországból, Hollandiából, Olaszországból, Egyesült Királyságból és Egyesült Államokból érkeznek a neves DJ-k hazánkba a vendégeket szórakoztatni a Budapest Parádén. Legtöbbjükkel a Parádé Bónuszon is találkozhatunk. A Népstadion kertben négy helyszínen, 40 DJ várja este 9 órától a zene kedvelőit, ahol tavaly közel 25 ezren parádéztak tovább. 2005-ben a hangulatról 150 000W hangteljesítmény és számos projektor gondoskodik, de természetesen elmaradhatatlanul a DJ-ké a főszerep.


  Kapcsolódó cikkek

  -  You make the rules - We make the noise
  -  Szeptemberi forróság
  -  Ötödszörre is Budapest Parádé


Felhasználónév:

Jelszó:

JelszóemlékeztetőFriss feladványok:
 Ugyanaz a hangsor 2.
 Nyulak szigete
 Névadó 5.
 Állatkert 2.
 Kódolás 2.
 Lujza és Jenő
 Apatikus patikus 9.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS