ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Foci VB - 2018. (173)
csak úgy.. (3686)
Heti kvíz (316)
Kvízverseny (6201)
Feladványok (14577)
Forma 1 tippjáték (1833)
Szuper zenék (55)
Gratulációk (eredmények) (4437)
Jelszófejtés (2940)
Vicces szövegek (3557)
Hónap feladványa (356)
Segítséget kérek, köszönöm (1951)
A hét kérdése (1115)
Admin (342)
Érdekes, vicces, jó honlapok (675)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Hipnózis
Varázsgömb
Agyscanner

 

6. kultúr-konvoj

 
    2005.08.17.  Darth Richious     
Újra augusztus, újra Parádé. Hatodik alkalommal kerül megrendezésre fővárosunkban a nyárzáró utcai karnevál, a Budapest Parádé. Augusztus 27.-én változatlan helyszínen, újra fergetes hangulattal vonul végig a mozgószínpados konvoj.

Hirdetés
Az indulás az Erzsébet tértől lesz, és az Andrássy úton haladva a Hősök tere és a Felvonulási tér lesz a végállomás. Este 10 órakor zárul az utcai esemény, és folytatódik a bulizás tovább, a hivatalos afterpartyn a Parádé Bónuszon, valamint a város számtalan szórakozóhelyén. A hivatalos afterparty idén is a népstadion kertben lesz. Az idei évben 38 kamion várja a bulizni vágyókat, és a zenei műfajok egész skálája képviselteti magát a Parádén. Több mint 600 000 főt várnak a szervezők az idei évben. Másodszorra is elmaradt a berlini Loveparade, ez Dr. Motte a Loveparade alapítója szerint ez azért történhetett meg, mert a támogatók, szponzorok kivonultak ebből az eseményből. A Budapest Parádé sokszínűsége, a változatossága elmaradhatatlanul népszerű a magyarok körében és nemzetközi szinten is megállja helyét. Bizonyítja a tény, hogy más nemzetek is képviseltetik magukat a Parádén. Idén először parádézhatunk a Ruszki Trak orosz kamionnál, újra eljönnek hozzánk Ausztria DJ-i a Hyperspace & Oe4.com kamionnal, és itt lesznek a Berlin Loveparade-n a Loveparade képviselői is.

2005-ben is 100 felett volt a jelentkezők száma, akik indítottak volna kamiont. A szervezők közülük viszont csak 38-at választottak ki, szemben a tavalyi 55-el. A részvevők többsége, mint minden évben elsősorban klubok, a média és más rendezvények követei közül kerültek ki. A fesztiválon az elmúlt évekhez híven idén is az elektronikus zenét képviselők lesznek nagyobb arányban.

Augusztus 27.-én a 38 kamionon sok hazai és világsztár lesz a DJ pult mögött. Németországból, Ausztriából, Svédországból, Hollandiából, Olaszországból, Egyesült Királyságból és Egyesült Államokból érkeznek a neves DJ-k hazánkba a vendégeket szórakoztatni a Budapest Parádén. Legtöbbjükkel a Parádé Bónuszon is találkozhatunk. A Népstadion kertben négy helyszínen, 40 DJ várja este 9 órától a zene kedvelőit, ahol tavaly közel 25 ezren parádéztak tovább. 2005-ben a hangulatról 150 000W hangteljesítmény és számos projektor gondoskodik, de természetesen elmaradhatatlanul a DJ-ké a főszerep.


  Kapcsolódó cikkek

  -  You make the rules - We make the noise
  -  Szeptemberi forróság
  -  Ötödszörre is Budapest Parádé


Felhasználónév:

Jelszó:

JelszóemlékeztetőFriss feladványok:
 Magyar nóták - Kicsit másképp
 Szókitalálósdi
 Kis színes 2.
 Ugyanaz a hangsor - focistákkal 1.
 Európai körút 2.
 Részem a részed
 Vízmérés 3.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS