ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
A nap képe (3889)
Választás 2022 (437)
Feladványok (17360)
Ki mondta? (248)
csak úgy.. (4536)
Szívből szóló versek (1142)
Hónap feladványa (688)
Segítséget kérek, köszönöm (2475)
Játékok (1227)
ma történt (1940)
asszogramma (1846)
Betűtészta (2979)
Tőlem Nektek (12396)
A hét kérdése (2024)
játékos javítás (1665)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Varázsgömb
Hipnózis
Agyscanner

A DigitalAge internetes újság oldalainak látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben nem, kérjük, ne látogassa oldalainkat!
A DigitalAge internetes újság oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk. Tilos a DigitalAge internetes újság előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A DigitalAge internetes újság azonban beleegyezik abba, hogy saját, személyes használatra ezen oldalak kivonatai számítógépén tárolhatók vagy kinyomtathatók legyenek. Tilos a terjesztés céljából történő kinyomtatás, kivéve, ha azt a DigitalAge internetes újság írásban engedélyezte. A DigitalAge internetes újság oldalainak tartalma a leírtak szerint, változtatás nélkül értendő.
Ha a törvény másként nem rendelkezik, semmilyen természetű garancia (sem kifejezett, sem hallgatólagos) nem vonatkozik az oldalak pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára.
Az oldal fenntartója - a DigitalAge TM - mindent megtesz azért, hogy az oldalakon látható információ a valóságnak megfelelő és korszerű legyen, de nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információval kapcsolatban. Minden felhasználó elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A DigitalAge nem vizsgálta át az összes ezen oldalra kapcsolódó oldalt és nem vállal felelősséget azok információtartalmáért és kiviteléért.
A DigitalAge internetes újság fenntartja a jogot, hogy az oldalakat bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A DigitalAge internetes újság nem garantálja, hogy a web-oldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz.
A DigitalAge internetes újság nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az DigitalAge internetes újság oldalai kapcsolódnak. Azzal, hogy anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mail vagy a web-oldalak útján) vállalja, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és elfogadja, hogy a DigitalAge internetes újság azt - minden felelősség nélkül - nyilvánosságra hozhatja, tartalmukat (részben vagy egészben) felhasználhatja. Vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá kártalanítja a DigitalAge internetes újság-ot harmadik fél igényérvényesítése esetén. A DigitalAge internetes újság nem képes maradéktalanul ellenőrizni a felhasználók által a szervereinkre feltöltött anyagok tartalmát és nem felelős a beküldött tartalomért, ezért kizárólagos belátása szerint bármikor eltávolíthatja a felhasználók által beküldött anyagok bármelyikét.

Jogtulajdonosok figyelmébe:
Tisztelt jogtulajdonos! Kérjük, amennyiben oldalainkon bármely dokumentumok, képek, információk szerzői vagy szomszédos jogairól úgy gondolja, hogy azokkal Ön rendelkezik, és e jogait érvényesíteni kívánja, haladéktalanul értesítsen bennünket a digitalage@digitalage.hu címen!


Jelen szabályok kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strassbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről rendelkezéseit, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait, valamint adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat. A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).
A DigitalAge internetes újság elkötelezett a webhelyet látogatók személyes adatainak védelme mellett. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy forgalommintáinkról és az ezekkel kapcsolatos webhely információkról összesített statisztikai adatokat adhatunk megbízhatónak tekinthető harmadik feleknek, de ezek a statisztikai adatok nem tartalmaznak személyhez köthető információkat. A feltett kérdések megválaszolása, vagy interaktív ügyfélprogramok kezelése (pl: Fórum), miatt szükségessé válhat bizonyos személyes információk bekérése, mint például a név, cím, e-mail cím és telefonszám.
Ezeket az információkat a DigitalAge internetes újság használhatja kérések teljesítésére, vagy postai úton, e-mailben vagy telefonon történő kapcsolattartáshoz annak érdekében, hogy tájékoztathassa Önt.
Az Ön által megadott személyes információkon felül, ezen webhely használhat olyan technológiát, amely lehetővé teszi a DigitalAge internetes újság számára, hogy bizonyos műszaki információkat gyűjtsön, mint például adatokat a számítógépének operációs rendszeréről, a böngészőjének típusáról, forgalmi mintáiról és bármilyen kapcsolódó webhely címekről. Írásos kérelmére tájékoztatást adunk az általunk kezelt, illetőleg az általunk megbízott feldolgozó által feldolgozott adatairól, adatkezelés céljáról, időtartamáról, adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatokat. A kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adjuk meg a tájékoztatást.
Annak ellenére, hogy a személyes adatok továbbításával kapcsolatban mindig kockázatok merülnek fel, tekintet nélkül arra, hogy ez személyesen, telefon vagy Interneten történik, és nincs olyan technológiai rendszer, amely tökéletesen biztonságos vagy feltörésbiztos lenne, a DigitalAge internetes újság minden tőle telhető erőfeszítést megtesz a megfelelő intézkedések megtételére a személyes információk jogosulatlan elérésének, nem megfelelő használatának vagy helytelenségének megakadályozása és ezek kockázatának minimalizálása érdekében.
18. életévét be nem töltött személy a DigitalAge internetes újság-nak nem adhat meg információt szülei vagy a törvényes képviselője hozzájárulása nélkül, továbbá a 18. életévét be nem töltött személy ilyen hozzájárulás nélkül nem köthet adásvételi vagy egyéb szerződést ezen a webhelyen kivéve, ha ezt jogszabály megengedi.

A DigitalAge internetes újság összes Fóruma részben moderált. A moderátorok tevékenységüket a szerkesztőség felkérésére, társadalmi munkában végzik. Alapvető feladatuk, hogy lehetőleg biztosítsák a normális beszélgetést. A moderálás ebből adódóan szubjektív: egyetlen kontrollja, hogy a különböző beállítottságú moderátorok látják, figyelik és alkalmanként felülbírálják egymás tevékenységét.
A moderátorok nem tudják a fórumokban megjelenő üzeneteket szerkeszteni vagy részlegesen törölni: vagy bent hagyják a hozzászólást, vagy törlik az egészet. A moderátorok száma korlátozott, így előfordulhat, hogy van olyan hozzászólás, melyet egyik moderátor sem lát. Ezért kérjük, hogy ha olyan bejegyzésre bukkantok, amely megítélésetek szerint akadályozza a kulturált társalgást, jelezzétek ezt a digitalage@digitalage.hu e-mail címen.
A moderátorok a tartalmi beavatkozásokról a Közlemények rovatban tájékoztatják az olvasótársakat.

Mi az, amit a moderátorok általában törölnek?
Technikai rombolás: JAVA, nagyméretű képek, kisregények bemásolása, a témák letöltését akadályozó vagy lényegesen lassító linkek, képek. Elrontott HTML kódok, automatikusan induló file letöltések, átirányítások és minden más, olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a téma méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát. Szöveg nélküli hozzászólások stb.
Tartalmi rombolás: a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy "off topic" hozzá- és beszólások.
Flood: ha nem szándékos, (pl. véletlen az ismétlés), egy bejegyzés meghagyása mellett a többi példány törlésre kerül. Szándékos flood, ha valaki egy beírást háromnál több témában helyez el.
Alpári, illetve agresszív, fenyegető hangnem: közszereplők személyét indokolatlanul sértő, bántó, gyalázkodó megnyilvánulások esetén feltétlenül, beszélgetőpartnerek esetében a fórum, illetve a téma jellegétől függően, megítélés szerint.
Bárki valós, személyes adatának (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás) engedély nélküli közzététele, feltéve, hogy az érintett azokat nem maga hozta nyilvánosságra. Pornográf és a jó ízlést sértő képek, szövegek, tiltott jelképek, nemzetek nemzeti jelképeinek szidalmazása, gyalázása, kegyeletsértés, gyűlöletkeltés, valamint az ilyen témájú weboldalakra mutató linkek. A moderátoroknak a kulturált társalgást szándékosan és/vagy ismétlődően akadályozó felhasználók jogosítványait korlátozniuk kell. A tiltás lehet részleges vagy teljes körű, ideiglenes vagy végleges. Kirívóan durva esetben járhat adott nick összes, addigi hozzászólásának törlésével is.
Nickhamisítás esetén (vagyis abban az esetben, ha valaki valamely, az adott szolgáltatónál már bejegyzett nickre hasonlító, megtévesztésre alkalmas néven jelentkezik be), továbbá ha valaki személyek, jelenkori közéleti szereplők nevét vagy egyéb, jogokkal védett neveket, elnevezéseket illetéktelenül használ, a beírások törlése mellett a moderátorok az összes jogosultságot megvonják. Moderátor által törölt hozzászólások visszamásolása is letiltást eredményez.
Áthelyezések, topic/téma/rovat/csatorna összevonások
Áthelyezés:A moderátorok azokat a témákat, amelyeket véleményük szerint nem a téma tartalmának megfelelő fórumon nyitottak, áthelyezik oda.
Összevonás: A hasonló tartalommal vagy témára nyitott témákat a moderátorok összevonják. Az ebben érintett témákat az elsőként indítottba illesztik be.

A DigitalAge internetes újság bármikor, értesítéssel vagy anélkül megváltoztathatja a jelen Jogi közleményét, Titoktartási Irányelvét, illetve Moderálási Alapelvét.

Felhasználónév:

Jelszó:

JelszóemlékeztetőFriss feladványok:
 Településről településre
 Irodalmi anagramma 111.
 Hazaérkezés
 Gyökögünk
 Kártyaszámjelek
 Szavak 23.
 Hányadán állsz a kérdőjellel?

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS