ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Foci (15)
Jelszófejtés (3554)
Számoljunk eszprentéül! (129)
Gratulációk (eredmények) (4562)
Heti kvíz (707)
Tőlem Nektek (11289)
Érdekes, vicces, jó honlapok (718)
Feladványok (14975)
Vicces szövegek (3668)
ma történt (1596)
Választás 2018 (382)
Találkozó (6858)
Hónap feladványa (399)
A hét kérdése (1283)
Segítséget kérek, köszönöm (2047)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Hipnózis
Varázsgömb
Agyscanner

 

Szeptemberi forróság

 
    2004.09.29.  Adam     
Beköszöntött az ősz, itt a szeptember vége, a hideg idő, de ismét forrósággal töltött el mindenkit három napra az immár kilencedik alkalommal megrendezett Erotika kiállítás és vásár a Syma Rendezvénycsarnokban!

Hirdetés
A három nap programja alapvetően ugyanaz volt, így aki nem akart, az nem maradhatott le semmiről! A showműsorok és előadások a fő vonzerei ennek a rendezvénynek, ezek minden nap fél háromkor kezdődtek. Először a Traveszti show-t tekinthettük meg, majd közvetlenül utána a Hustler partyt. Később fellépett Cony Ferrara és Lolita Angel, majd a közönség női részének legynagyobb örömére, a chippendale fiúk következtek. Kisebb szünet után ismét a nőké volt a főszerep a színpadon: a Rácz testvérek mutatták meg bájaikat a nagyérdeműnek.

Az este első igazán nagyszabású és felejthetetlen műsora a Bella Models-é volt, Sheila Grant, Cindy Lords és Stefania Bruni szereplésével. Alig bírtuk kivárni a kis szünetet, hogy láthassuk az este fénypontját: a LUXx Videó műsorát! Nem kisebb nevekkel a színpadon, mint Maya Gold és Susan Pearl, Christina Bella, Lauro Giotto valamint Victoria Swinger! Előtte egy rövidke beszélgetés erejéig Michelle Wild is feltűnt a színpadon, bár ő rendesen fel volt öltözve, de így is nagyszerűen festett a dagadó pocijával, ugyanis kisbabát vár. Az utána következő show idén is minden várakozást felülmúlóra sikerült! A lányok gyönyörűek voltak...

Ezután a színpadon ismét egy divatbemutató következett. Közben a pornóipar sztárjai a standok között tűntek fel, hogy személyes kapcsolatba léphessen velük a nagyközönség. Mi is elmentünk autogramokra vadászni! A lányok nagyon közvetlenek és aranyosak voltak mindenkivel, sztárallűrnek nyomát se fedeztük fel. Lehetett velük fényképezkedni, fotókat aláíratni és kicsit elbeszélgetni!

A kiállítás nem csak a színpadi műsorokról szólt. Az összes nagyobb erotikus cikkeket gyártó és árusító cég képviseltette magát egy-egy standdal, ahol közelebbről megismerkedhettünk a legújabb termékekkel, és akár meg is vásárolhattuk őket!


  Kapcsolódó cikkekFelhasználónév:

Jelszó:

JelszóemlékeztetőFriss feladványok:
 Négyzetszámok 5.
 Találd ki, hogy mit találtam ki!
 Ugyanaz a hangsor 2.
 Nyulak szigete
 Névadó 5.
 Állatkert 2.
 Kódolás 2.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS