ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Heti kvíz (698)
Számoljunk eszprentéül! (108)
Érdekes, vicces, jó honlapok (718)
Feladványok (14975)
Vicces szövegek (3668)
ma történt (1596)
Jelszófejtés (3553)
Választás 2018 (382)
Tőlem Nektek (11288)
Találkozó (6858)
Foci (13)
Hónap feladványa (399)
Gratulációk (eredmények) (4560)
A hét kérdése (1283)
Segítséget kérek, köszönöm (2047)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Hipnózis
Varázsgömb
Agyscanner

 

Ötödszörre is Budapest Parádé

 
    2004.08.22.  yoda     
A budapesti nyár az idei évben is a Budapest Parádéval zárul. Augusztus 28-án délután 2-kor ötödik alkalommal indul útjára a mozgó színpados konvoj az Andrássy út elejéről, majd a felvonulást követően a Hősök terén és a Felvonulási téren este 10-ig tart a buli, amelyet a város számos klubjában zárópartik követnek. A hivatalos afterpartynak - a Parádé Bónusznak - a Népstadion és Intézményei területén idén már négy csarnok ad otthont.

Hirdetés
Néhány nemzetközi példával szemben a Budapest Parádé népszerűsége várhatóan az idei évben is növekedni fog. Lobenwein Norbert, a Budapest Parádé főszervezője szerint ennek oka, hogy a nemzetközileg is erősnek mondható elektronikus zenei felhozatal mellett a Parádén egyéb műfajok is nagy számban vannak jelen. A jelzések szerint több ezren érkeznek Budapestre vidékről és külföldről is. A szervezők idén is 600.000 vendéget várnak.

Az idei évben a Budapest Parádéra a korábbi években megszokottnál is több, közel 120 jelentkező jelezte részvételi szándékát. Közülük választották ki a szervezők azt az 55 mozgó járművet, amely részt vesz az eseményen. A résztvevők között elsősorban klubok, rendezvények és médiumok szerepelnek.

A felvonulók zömét 2004-ben is az elektronikus zenei műfajok képviselői alkotják. A legismertebb hazai klubok közül sokan kamionnal vesznek részt a Budapest Parádén, ugyanez vonatkozik a budapesti és országos rádiókra és jónéhány televízióra.
Összesen közel 300 DJ áll a lemezjátszók mögé augusztus 28-án. A résztvevők között a világ minden részéről, 11 országból üdvözölhetünk sztárokat. Németországból, Angliából és az Egyesült Államokból több mint 40 világsztár érkezik, akik a kamionos szereplés után éjjel afterpartikon is bemutatkoznak.
Az idei Budapest Parádén Franciaország képviseletében a szervezők meghívására önálló kamionnal jelenik meg a párizsi Techno Parade.

A Budapest Parádé szervezői célul tűzték ki, hogy az eseményt a korábbi évek Budapest Parádéihoz képest is még színesebbé, ?karneválosabbá? teszik. A Budapest Parádé kezdete óta cél, hogy az esemény kulturális- szórakoztató expóként a színes fővárost és a vidéki városok kulturális életét is bemutassa. Ehhez elengedhetetlen, hogy ne csak a szórakoztató intézmények, rádiók és a televíziók, hanem nonprofit szervezetek is nagy számban vegyenek részt az eseményen. A budapesti színházak képviseletében 4 kamion indul. A Parádé alkalmából áll össze egy 100 tagú szaxofonos csapat, amelyet a végállomáson neves dj-k kísérnek, a Fesztiválközpont komolyzenei kamionján pedig ketrecbe zárt pantomimesek szerepelnek. Lesznek látványkamionok, amelyek stílusa a korabeli május elsejei felvonulások hangulatát idézi.


  Kapcsolódó cikkekFelhasználónév:

Jelszó:

JelszóemlékeztetőFriss feladványok:
 Ugyanaz a hangsor 2.
 Nyulak szigete
 Névadó 5.
 Állatkert 2.
 Kódolás 2.
 Lujza és Jenő
 Apatikus patikus 9.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS