ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Heti kvíz (698)
Számoljunk eszprentéül! (108)
Érdekes, vicces, jó honlapok (718)
Feladványok (14975)
Vicces szövegek (3668)
ma történt (1596)
Jelszófejtés (3553)
Választás 2018 (382)
Tőlem Nektek (11288)
Találkozó (6858)
Foci (13)
Hónap feladványa (399)
Gratulációk (eredmények) (4560)
A hét kérdése (1283)
Segítséget kérek, köszönöm (2047)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Hipnózis
Varázsgömb
Agyscanner

 

Sziget 2005

 
    2005.07.23.  blackwanderer     
Augusztus 10-17 között kerül megrendezésre a 2005-ös Sziget. Előző cikkünkben beszámoltunk a Nagszínpad fellépőiről, most tekintsünk körbe a többi színpad között.

Hirdetés
A már jól ismert Nagyszínpad mellett a jól megszokott színpadok várnak ránk: Pannon GSM Világzenei Nagyszínpad, ahol idén Algériából, Szenegálból, Olaszországból, Csehországból, Bulgáriából, Romániából, Guineából, Angliából, Kubából, az Amerikai Egyesült Államokból, Franciaországból, Lengyelországból, az afrikai Maliból és persze Magyarországról hallgathatjuk a világ zenéit összesen 28 zenekar jóvoltából minden nap 17 órától.
A színpad idén két okból is különleges: ezidáig még soha nem sikerült annyi világsztárt felvonultatni, mint idén. Másodjára pedig, sikerült teljesítenie a Világzenei Nagyszínpad azon hosszú távú célját, hogy az összes, a műfajban legendás hírű előadót bemutassa. Említettük előző cikkünkben, hogy idén Bob Marley év van, és hogy erről a Nagyszínpad hogyan emlékezik meg, természetesen a Világzenei Nagyszínpad se maradhat le, így magyar részről a Ladánybene 27 tart emlékkoncertet.

A Wan2 színpadon olyan előadókkal találkozhatunk, mint The Hellacopters, Fishbone, The (International) Noise Conspiracy, akiket gyakran emlegetnek a Nagyszínpadon fellépő The Hives unokatestvérének, Dreadzone, akik olyan nagy sikert arattak Szigeten, amin még ők maguk is meglepődtek, majd rögtön meg is ígérték, hogy mindig eljönnek. Hallgathatunk hatalmas dobshowt a tradicionális és a mai japán zene ötvöződéséből született HidaJimbotól, és persze Korai Öröm és ColorStar sem hiányozhat a palettáról. Összesen 46 zenekar gondoskodik a zenéről 17: 30-as kezdettel.
Igazi zúzásban lesz részünk a HammerWorld színpadán is. Olyan nagynevű metál zenekarok lépnek fel, mint a német Accept, a svéd Opeth, a death metal klasszikus amerikai Obituary, az angol Saxon és a két finn banda a The 69 Eyes és a Sentenced. Ezek mellett természetesen fellépnek a jól megszokott magyar bandák is.

Az elektronikus zenei kedvelőinek a fesztivál legnagyobb sátra áll rendelkezésükre, a 2700 négyzetméteres djuice Party Aréna. Ezek mellett persze még rengeteg helyszín lesz, amit felsorolni is nehéz; Afro-Latin Színpad, ahol megismerkedhetünk Észak - és Nyugat Afrika kultúrájával, zenéjével, mentalitásával, italaival és mindennapi életével. Egy egyiptomi hastánc show például kihagyhatatlan.

A Bahia színpad megszokott underground zenével kedveskedik nekünk. Idén is lesz Luminárium, mostani nevén Amozozo, mely az iszlám építészet jegyeit viseli magán.


És immáron a Sziget teljes térképe is elérhető; KLIKK:Sziget beszámoló


  Kapcsolódó cikkek

  -  Idén is SZIGETelünk
  -  Extrém Sportsziget 2005
  -  Legyen béke a Szigeten és túl


Felhasználónév:

Jelszó:

JelszóemlékeztetőFriss feladványok:
 Ugyanaz a hangsor 2.
 Nyulak szigete
 Névadó 5.
 Állatkert 2.
 Kódolás 2.
 Lujza és Jenő
 Apatikus patikus 9.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS