ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Játékok (1186)
A nap képe (3879)
Tőlem Nektek (12379)
Feladványok (17313)
Hónap feladványa (684)
Nyomasevics Bobacsek (1166)
A hét kérdése (2023)
Szívből szóló versek (1134)
csak úgy.. (4528)
Szuper zenék (117)
játékos javítás (1655)
Betűtészta (2974)
Kinek Ki (616)
Havi toplista (166)
asszogramma (1843)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Varázsgömb
Hipnózis
Agyscanner

Panaszáradat
2013-04-03 6:55
Összefüggéstelen összefüggések
Könnyű, beküldte: csibe08*, szerkesztő: VenczelGy
Egy kedves barátommal nagyon szívesen járunk össze kibeszélni a világ dolgait. Egyetlen bajom van vele, hogy mindig panaszkodik. Általában ehhez hasonlókat:

1. Mindenem megvan: feleség, két gyerek, autó, lakás. Valami mégsem stimmel. Néha úgy érzem, mintha verseny lenne a családban, hogy ki tud nagyobb őrültséget csinálni. Pedig csak egy kis nyugalmat szeretnék magam köré.

2. Egy nyári este feleségemmel úgy döntöttünk, megiszunk egy üveg finom egri bikavért. A terv az volt, hogy csak ülünk a teraszon, és bámuljuk a csillagok fényét. Persze egész este szakadt az eső.

3. A fiam nyáron lesz tizenöt. Én meg még alig vagyok negyven éves. A gyerekkori haverok szemében még mindig én vagyok a kapitány, aki anno vezette a sulicsapatot a városi sportversenyeken. A tinédzser gyerekeim számára viszont ... azt inkább hagyjuk, mi vagyok az ő szemükben.

4. A szomszédomban egy igazi úri család lakik - vagy legalábbis ők ezt hiszik magukról. Tegnap is akkora muri volt náluk, hogy hajnali háromig nem sikerült elaludnom.

5. Az iskolai években, amikor sportoltam, semmi más nem érdekelt, csak az arany. Mármint az érem. Az ember már csak ilyen versenyző típus, na nem mintha bármire is mentem volna vele.

6. Idén karácsonyra egy vörös kabátot rendeltem az asszonynak. A posta persze nem sietett a kiszállítással. A kocsi, aminek hoznia kellett volna az árut, végül soha nem ért ide. Az ünnepek után inkább visszamondtam az egészet.

7. Szent ég! A távoli nyugatról érkező rokonom, Péter is épp ma látogat meg minket, amikor szakad a hó, nekem meg elromlott az autóm, így sétálhatok ki elé. Remélem, legalább az esernyője nála lesz.

8. Lányomnak köszönhetően a hétvégén egy újabb állat költözött be hozzánk: ezúttal egy csirkét hozott haza a szomszédos telekről. Lassan olyan lesz a lakás, mint egy farm. Miért nem lehet nekünk is szimplán macskánk vagy kutyánk, mint minden normális családnak?

9. A munkahelyemen évek óta átmeneti állapotok vannak. Majd ha több lesz a bevételünk, több lesz az ügyfelünk, több pályázati pénzt kapunk - folyamatosan ilyesmiket mondogatnak. El kell ismernem, ha lenne üresedés a konkurenciánál, én bizony megpályáznám.

10. Miközben ezt írom, néhány légy üldögél előttem a falon. Már jó ideje itt rontják a levegőt körülöttem. Olyan, mintha mind összeesküdtek volna ellenem - ha egyet lecsapok, jön a másik. ....
Idővel észrevettem, hogy panaszaiban valami furcsa összefüggés figyelhető meg. Miután megvolt a kapcsolat, már tudtam, hogyan fogja befejezni utolsó gondolatát.

Mi az összefüggés, és miért? Hogyan fejeződik be az utolsó panasz?

A beküldési határidő lejárt, a regisztrálatlanul beküldött új megoldásokat már nem értékeljük!

Új hozzászólás beküldése (már csak regisztráltan beküldött megoldást értékeljük)


A Panaszáradat című feladvány statisztikája:
A feladványt eddig 5630 felhasználó olvasta, és 64 megoldást küldtek be rá.
A feladványt 45 látogató fejtette meg helyesen.
Akik helyes megfejtést küldtek be (vastaggal aki határidőn belül):
atyo75, avensis, bandi40, bobojsza2, Bodza, bolnyi, deva55, emeryone, gabusfrici, grisenyka, hata, horsa, JoskaR, kadar, karotta, kkanya, kli, kropi, Kuala13, kuliver, kuvaszkusz, ldoma, Magan Mara, mihtoth, mutterka, nelena, OpelAstra, padat, pasztoi_istvan, prizma, RiNi, rizsesz, Sandviking, skizohudi, szabtam, szeder, szedit24, SziA, szmoni65, TSCsilla, Tucatka, vadas, versa (vendég), zozo51, zsombor
Ajánld a feladványt másoknak:
Címzett neve: E-mail címe:


Ha be lennél jelentkezve, itt megnézhetnéd a beküldött megoldásokat


Felhasználónév:

Jelszó:

Jelszóemlékeztető



Friss feladványok:
 A nagy nyaralás
 Stációk 12.
 Szudoku-mix 3.
 Szakmai anagramma 42.
 Mind közül az első
 Versfüzér 13.
 Betűpótlás 3.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS