ROVATOK

FELADVÁNYOK

BETŰTÉSZTA

ASSZOGRAMMA

JÁTÉKOK

KVÍZJÁTÉK

FÓRUM

REGISZTRÁCIÓ

A mai nap képe

nap képe

Küldj be te is képet!
Képeslapküldés

Keresés az oldalon:

Friss fórum:
Heti kvíz (698)
Számoljunk eszprentéül! (108)
Érdekes, vicces, jó honlapok (718)
Feladványok (14975)
Vicces szövegek (3668)
ma történt (1596)
Jelszófejtés (3553)
Választás 2018 (382)
Tőlem Nektek (11288)
Találkozó (6858)
Foci (13)
Hónap feladványa (399)
Gratulációk (eredmények) (4560)
A hét kérdése (1283)
Segítséget kérek, köszönöm (2047)

 > Még több fórum

A hét kérdése:

Jelentkezz be a heti kérdéshez!

 > régebbi kérdések
 > kérdés beküldés

Legolvasottabbak:
IQ teszt
Egy angliai egyetem kutatásai
Hipnózis
Varázsgömb
Agyscanner

 

Reklámzabálók Éjszakája

 
    2004.09.09.  yoda     
Ahogy a reklámozás világa állandóan mozgásban, változásban van, új trendek, termékek jönnek és mennek, így újul meg, frissül fel, fejlődik folyamatosan a reklámközélet egyedülálló és divatteremtő eseménye, a Reklámzabálók Éjszakája is.

Hirdetés
Az év legfergetegesebb reklámhabzsolása, a Reklámzabálók Éjszakája 2004-ben immár országos turnévá bővül: három helyszínen, összesen négy Reklámzabálók Éjszakáját tombolhat végig a nagyközönség. Október közepén a rendezvénysorozat ellátogat Győrbe és Debrecenbe, majd egy héttel később, két egymást követő napon Budapesten zabálhatjuk magunkat pukkadásig.

A világon egyedülálló módon, a közönség ezen a rendezvényen közvetlenül kinyilváníthatja véleményét a látott reklámokról, így az Éjszakák különleges lehetőséget kínálnak a marketingkommunikációs üzenetek egyedi közvetítéséhez.

Az első Reklámzabálók Éjszakáját Jean-Marie Boursicot 1981-ben mutatta be Párizsban. A nagy érdeklődés miatt egy évvel később már két egymást követő estet szervezett, majd 1984-ben Lyonba, Bordeaux-ba, Milánóba és Genfbe is megérkezett a Reklámzabálók Éjszakája. Az elkövetkező években tovább gyarapodott a turné állomásainak száma, 1989-ben az est Ausztráliában és Észak-Amerikában, végül 1994-ben Ázsiában is bemutatkozott. Jelenleg évente 50 ország 170 városában rendezik meg az Éjszakát. Magyarországon Borsos Sándor főszervező 2001. óta szervezi meg az eseményt.

A Reklámzabálók Éjszakája, amely egy év híján negyed évszázada egy francia fiatalember (reklám)filmtekercsek iránti szenvedélyéből született, ma már 50 ország számára célt és missziót jelent a nemzeti reklámkultúra megteremtésére és kiteljesítésére a nagyközönség körében. Hiszen a reklámokat lehet szeretni, utálni, de szó nélkül elmenni mellettük nem. A naponta ránk zúduló hatalmas promóciós áradat életünk kikerülhetetlen részévé tette a hirdetéseket, éppen ezért rendkívül fontos, hogy a reklámozás nyelvének a fogyasztók is értő befogadóivá váljanak. Ugyanúgy, ahogy tudunk olvasni az irodalom, a képzőművészet, a zene sorai között, legalább annyira tudatosan kell mozognunk a reklámok világában is, hiszen ami egyfelől nyűgnek és felesleges rossznak tűnik, az másfelől értékes információforrás, amely segíti eligazodásunkat korunk felfoghatatlan termék- és szolgáltatásválasztékában.

A minőségi reklámokban rejlő erő bűvölte el a fiatal Boursicot-t, a Reklámzabálók Éjszakájának alapítóját és a nemzeti Éjszakák szervezőit is, akik rendezvényeikkel éppen a mennyiségi helyett a minőségi fejlesztés és alkotás fontosságára hívják fel a szakma figyelmét, miközben magas színvonalú válogatásaikkal emberek millióit szórakoztatják évről-évre. Céljuk, hogy megismertessék a nagyközönséggel a reklámozás értékes oldalát, és evvel elősegítsék egy pozitívabb, érettebb és egészségesebb hozzáállás kialakulását, a megértés hiányából fakadó automatikus reklámkerülés megszüntetését.

2003-ban a Vodafone Reklámzabálók Éjszakája Kreatív Versenyen Online Díjat: Grey Reklámügynökség: "Vitamax Joker" (Vodafone); SMS Díjat pedig: CREA: "Hogyan csökkentsük céges telefonköltségeinket" (Matáv) reklám kapott.


  Kapcsolódó cikkekFelhasználónév:

Jelszó:

JelszóemlékeztetőFriss feladványok:
 Ugyanaz a hangsor 2.
 Nyulak szigete
 Névadó 5.
 Állatkert 2.
 Kódolás 2.
 Lujza és Jenő
 Apatikus patikus 9.

Hirdetés

© 2017 DigitalAge

impresszum  ::  médiaajánlat  ::  segítség  ::  ajánló  ::  kezdőlapnak  ::  kedvencekhez   RSS